Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
7 a 13 octubre Save the date
Generalitat de Catalunya

Setmana d'Artesania de Catalunya

Un any més, arriba la Setmana d’Artesania de Catalunya, que en aquesta VIII edició es durà a terme entre els dies 7 i 13 d’octubre de 2019.

Sota el lema “Artesania Divina”(*), reivindiquem l’artesania com element transversal en la nostra societat pel seu gran valor cultural, social, patrimonial i econòmic, que uneix coneixement (de la tècnica i de la matèria), art (creativitat i innovació), identitat (tradició i contemporaneïtat) i caràcter internacional (local i universal).

Reivindiquem també els seu valor social, com a fet identitari i com a vehicle d’expressió singular i únicque ens fa arribar arreu del món.

Durant aquests set dies es concentraran un conjunt d’activitats de promoció, coneixement i difusió de l’artesania catalana arreu del territori.

Aquestes activitats són força variades, i consisteixen en visites guiades d’edificis emblemàtics - on l’artesania hi té una presència imprescindible -, la primera Mostra d’Audiovisuals sobre Artesania que es fa a Catalunya, activitats familiars i infantils,  demostracions d’ofici, conferències, taules rodones, debats, masterclass, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, fires, entre altres propostes.

Consulteu el programa d’activitats que trobareu en aquesta pàgina. Trobareu activitats del vostre interès en qualsevol punt del país. Algunes d’elles, per qüestions d’aforament, necessiten d’inscripció prèvia, el formulari el trobareu en la definició de l’activitat en qüestió.

La Setmana d’Artesania de Catalunya és una actuació impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

(*) Definició de divina, segons la descripció de l’Institut d’Estudis Catalans: Perfecte en el seu gènere, extraordinàriament bo o bell que destaca per les seves qualitats.